ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

З Днем військової розвідки України!

Дата: 07.09.2016 08:37
Кількість переглядів: 603

Фото без опису

З 2007 року в Україні 7 вересня щорічно відзначається День військової розвідки України.

Події останнього часу показали якою важливою та ефективною є військова розвідка. Ця робота, зазвичай, є прихованою, а тому непомітною для суспільства.Саме від дій розвідників залежить ефективність планування військових операцій, передислокація підрозділів та, дуже часто, життя солдатів та мирного населення. 

Фото без опису

 

Нас часто питають, чому так мало інформації в ЗМІ про батальйон УНСО та його діяльність на передовій. Власне тому, що більшість бійців добровольчого куреню УНСО упродовж 2014 – початку 2015 р. виконували бойові завдання в складі 54-го окремого розвідувального батальйону , а нині служать у 131-му окремому розвідувальному батальйоні.  

 

У сферу інтересів наших військових розвідників в основному потрапляють дані, пов’язані з чинним або вірогідним супротивником, які дозволяють визначити його військові ресурси, бойові можливості та вразливості, встановити обстановку на непередбачуваному театрі військових дій. Розвідники часто піддають своє життя відвертій небезпеці, але завжди пам`ятають, що від успіху їх діяльності залежить дуже багато.

Робота наших сучасних військових розвідників - фахові знання, відмінна підготовка, безцінний досвід ведення розвідувальної діяльності та абсолютне бойове злагодження в колективі. Саме дух братерської єдності, властивий всім УНСОвцям дозволяє їм так ефективно і майже без втрат виконувати своє надскладне завдання день за днем, не чекаючи публічного визнання та гучних слів.

 У День військових розвідників організація Українська Націоналістична Самооборона  УНСО вітає наших побратимів-розвідників та всіх тих, хто поєднав своє життя і діяльність з ризиком, небезпекою та щоденними випробуваннями заради нашого спільного миру!

Безпечної вам розвідки та витримки, побратими!

1-го червня 2007-го року глава Міністерства оборони незалежної України підписав Наказ № 302. Цим наказом було встановлено офіційне професійне свято військових розвідників України, який визначено щорічно відзначати 7-го вересня.

Дата ця була обрано тому, що 7 вересня 1992, відповідно до Указу Президента України «Про Управління воєнної стратегічної розвідки Міністерства оборони України», у складі оборонного відомства було створено розвідувальний орган стратегічного рівня, що стало початком історії воєнної розвідки незалежної України.

Розвідка - практика і теорія збору інформації про супротивника або конкурента для безпеки і одержання переваг в області збройних сил, політики або економіки. Розвідка може використовувати як легальні методи збору інформації (наприклад збір і аналіз даних з публічних джерел, прослуховування радіоканалів з-за кордону, спостереження за допомогою розвідувальних супутників), так і нелегальні операції, що потрапляють під поняття «шпигунство» чи «крадіжка інформації».

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь