ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні» 9 травня в 2018 році

Дата: 14.05.2018 17:00
Кількість переглядів: 352

8 травня Павлівська громада щиро вітає з Дня перемоги над нацизмом  у Другій світовій  війні ветеранів, учасників бойових дій, трудівників тилу, солдатських вдів!

Цей день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага. Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

Ми всі – одна команда. У нас єдина мета – зробити все можливе для процвітання України в цілому та своєї малої батьківщини. Не можливе створення щасливого майбутнього без вшанування та пам’яті про минуле.

На території Павлівської громади на даний час проживають 12 ветеранів війни, 9 вдів та 1 в’язень концтабору.

Виконавчий комітет Павлівської сільської ради виділив кошти на ремонт та оновлення пам’ятників загиблим під час війни та на закупівлю продуктових наборів.

Для вшанування пам’яті загиблих під час Другої світової війни виконавчий комітет Павлівської сільської громади організує мітинги біля пам’ятників в селах Нововасилівка, Біляївка, Значкове, Задорожне, Семененкове, Шевченкове.

Сільська рада посприяла в організації мітингу пам’яти в маленькому селі Поди, де мешкає всього 83 особи.

Під час урочистостей учні Нововасилівського НВК емоційно та з захопленням читали вірші, працівники та аматори Нововасилівського сільського будинку народної творчості та дозвілля проникливо співали. Жителі громади висловлювали вдячність за організацію святкових заходів.

Фахівці сільської ради особисто привітали ветеранів, вдів та вручили їм продуктові набори.

Пишаємося тим, що зробили для Перемоги наші земляки. З історії відомо, що майже кожна родина втратила на війні своїх синів і дочок, братів, чоловіків. Зараз не можу перечислити усіх визволителів поіменно, але рідна земля завжди пам’ятатиме про великий подвиг українського воїна, нашого земляка.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь