ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

Свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей для малят пільгових категорій

Дата: 30.05.2018 20:18
Кількість переглядів: 427

        Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

         Обласною службою у справах дітей до Міжнародного Дня захисту дітей організована вистава в Запорізькому державному цирку для пільгових категорій дітей.

         Відділ освіти, культури, молоді та спорту та відділ надання соціальних послуг Павлівської сільської ради безкоштовно направили 25 дітей, які проживають на території Павлівської сільської ради для участі в заході.

         Дітей з нагоди свята привітали представники Запорізької обласної ради та Запорізької обласної адміністрації. Вистава пройшла весело та емоційно.

         Нехай же кожна дитина у нашій державі буде щасливою від любові, уваги та піклування дорослих і тільки тоді і ми зможемо відчути смак справжнього щастя!

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь