ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

Повідомлення про початок процедури громадського обговорення містобудівної документації “Генеральний план села Павлівське Вільнянського району Запорізької області”

Дата: 12.07.2018 10:02
Кількість переглядів: 464

Повідомлення

про оприлюднення, початок процедури громадського обговорення, розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації «Генеральний план села Павлівське Вільнянського  району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування села Павлівське Вільнянського району Запорізької області» (у складі Генерального плану)

Павлівська сільська рада повідомляє про оприлюднення та початок проведення з 12.07.2018 року  процедури громадського обговорення розробленого в установленому порядку проекту містобудівної документації «Генеральний план села Павлівське Вільнянського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План села Павлівське Вільнянського району Запорізької області (у складі Генерального плану)».

    Замовник розроблення проекту містобудівної документації – Павлівська сільська рада Вільнянського  району Запорізької області, 70005, Запорізька область, Вільнянський район, село Павлівське, вул. Залізнична, буд. 28 тел. (06143)90317.

Розробник –ПП «Запоріжбудпроект», 69054, Запорізька область, Жовтневий район, м.Запоріжжя,вул.Українська, буд.5,кв.32

    Підстава розроблення містобудівної документації: рішення Павлівської  сільської ради від 15.09.2017  № 2

З основними техніко-економічними показниками проекту, графічними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитись у приміщенні Павлівської сільської ради за адресою: вул село Павлівське, вул. Залізнична, буд. 28 Вільнянського  району Запорізької області тел. 06143-90-317

 

Мета, склад та  зміст містобудівної документації

– обґрунтування довгострокової стратегії планування, забудови та іншого використання території населеного пункту;

– зміна межі населеного пункту;

– визначення умов та обмежень використання території для містобудівних потреб;

– приведення містобудівної документації у відповідність до чинного законодавства.

Генеральний план розроблений з врахуванням:

– зміни показників розрахункової чисельності населення;

– сучасної економічної ситуації населеного пункту та району;

– діючого законодавства;

– схеми планування території Запорізької області.

Дана містобудівна документація є частиною системи моніторингу інформаційних ресурсів розвитку території та вкрай необхідна громаді для регулювання містобудівної діяльності і раціонального і ефективного землекористування з урахуванням створення сучасних технологій ведення містобудівного кадастру.

Необхідність розробки генерального плану викликана змінами, які відбуваються в соціально-економічній діяльності країни, а також відсутністю сучасної, в концептуальному відношенні, проектної документації, спрямованої на перспективний розвиток поселення.

Відповідно до рішень Схеми планування території Запорізької області територія села Павлівське за функціональним зонуванням відноситься до територій з пріоритетним розвитком високотехнологічних галузей промисловості та окремих метрополітарних (фінанси, наука, виставкова діяльність тощо) видів діяльності та до Північної (Запорізької) підзони урбанізації-з критичним рівнем виробничо-містобудівного освоєння території.

Станом на 01.01.2018 чисельність населення становить 480 осіб. В даний час населення села поповнюється, тому проект розроблений з урахуванням намірів змінити межі селища з метою включення територій паркової зони та житлової забудови а також включення нової садибної та громадської забудови до меж села. Передбачається також розміщення об’єктів логістики, торгівлі, транспорту, комунального призначення, енергетики тощо, спортивний майданчик (футбольне поле з штучним покриттям), спортивно-оздоровчий комплекс, спортивно-оздоровчий центр, адміністративно-торгівельний центр.

На вільних територіях в нових межах селища розміщується школа, дитячий садок, адміністративний центр з об’єктами торгівлі, У якості територіальних ресурсів розглядаються вільні від забудови землі, що розташовані в північно-західному напрямку від існуючеї межі селища.

З проектом містобудівної документації можна ознайомитись на сайті Павлівської сільської ради /об’єднаної територіальної громади/ http://pavlivske.gromada.org.ua/та у приміщенні Павлівської сільської ради за адресою: село Павлівське, вул. Залізнична, буд. 28 Вільнянського  району Запорізької області.

Пропозиції до містобудівної документації надавати до Павлівської сільської ради Запорізького району. Пропозиції подаються у письмовому вигляді пропозиції із зазначенням прізвища, ім’я, та по батькові, місця проживання, особистого підпису і повинні містити, обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій до Генерального плану – начальник відділу фінансів, бухгалтерського обліку, інвестицій та господ.діяльності головний бухгалтер-начальник відділу  Третяк Наталія Володимирівна.

Кінцевий термін подання пропозицій до містобудівної документації: 12 серпня  2018 року.

Дата та час проведення презентації (прилюдного експонування) матеріалів та громадських слухань: 23.08.2018 о 15:00.

Місце проведення:вул. Залізнична, буд. 28 село Павлівське Вільнянського  району Запорізької області

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь