ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

Оздоровлення та відпочинок дітей Павлівської громади

Дата: 13.08.2018 11:47
Кількість переглядів: 424

Відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» та на виконання «Програми оздоровлення та відпочинку дітей Павлівської сільської ради на 2018-2020  роки» проведено літню оздоровчу кампанію 2018 р.

         Виконуючи вимоги «Програми оздоровлення та відпочинку дітей Павлівської сільської ради на 2018-2020»:

  • 34 дитини мали змогу оздоровитися та стати учасниками різних розважальних заходів в таборах денного перебування при Семененківському ВНК та Нововасилівському ВНК в червні 2018 р.;
  • на проведення оздоровчої кампанії з бюджету Павлівської сільської ради виділено 70 тис. грн. На дані кошти закуплені 9 путівок в літній оздоровчий комплекс для дітей пільгових категорій. Путівки для оздоровлення надавались безкоштовно. 9 дітей від 7 до 16 років 21 день в липні 2018 року відпочивали у дитячому закладі санаторного типа «Лісова пісня» на березі Молочного лиману, з них: дві дитини учасників АТО, одна дитина напівсирота, одна дитина сирота, 3 дитини з багатодітних сімей, одна дитина з малозабезпеченої родини та одна обдарована дитина. 

У «Лісової пісні» дітлахи весело проводили час та змогли підтримати своє здоров’я за допомогою масажу, кисневих коктейлів, сонцю та чистому повітрю про що ярко свідчать фотографії;

  • з травня по серпень 2018 р. відпочивали та оздоровлювались в санаторних закладах області 43 дитини пільгових категорій на безкоштовній основі.

Приймали активну участь в організації літнього відпочинку дітей відділ надання соціальних послуг Павлівської сільської ради, відділ освіти, культури, молоді та спорту Павлівської сільської ради, педагогічні колективи Семененківського ВНК та Нововасилівського ВНК, відділ фінансів, бухгалтерського обліку, інвестицій та господарської діяльності Павлівської сільської ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь