ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

День українського козацтва у Нововасилівському НВК

Дата: 13.10.2018 20:06
Кількість переглядів: 321

День українського козацтва відзначається в Україні згідно з Указом Президента Українивід 07.08.1999 № 966/99 в день свята Покрови Пречистої Богородиці 14 жовтня. Президент України, враховуючи історичне значення й заслуги козацтва в утвердженні української державності та його вагомий внесок у сучасний процесс державотворення, визначив цю дату своїм указом.

Саме  тому сьогодні 11.10.2018р. і Нововасилівський НВК святкував день Українського козацтва. Дівчата вітали хлопців, дарували подарунки, влаштовували приємні сюрпризи. Всі учні брали участь у різних квестах, конкурсах, розвагах та спортивних змаганнях. Діти показали свою силу, спритність , кмітливість, витривалість та командний дух.

   Хочеться від щирого серця привітати усіх козаків з цим світлим днем. Ідея козацтва щільно переплелася з історією українського народу. І сьогодні козак - це не той, хто одягнений у шаровари. Козак, це перш за все, воїн за духом, але воюватиме він тільки за одну річ - свободу. То ж нехай прагнення волі та незалежності і надалі буде неодмінною рисою українських козаків.

Зі святом Вас, Слава Україні!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь