ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

Робочий візит до Семененківського старостату

Дата: 19.09.2018 20:55
Кількість переглядів: 407

Сільський голова Клименко А. В. та посадові особи Павлівської сільської ради 18.09.2018 р. проводили особистий прийом громадян Семененківського старостату.

Мешканці сільської ради звертались, як з пропозиціями щодо покращення умов проживання громадян, так  і з зауваженнями до місцевої влади. Цей діалог свідчить про ефективність стосунків між посадовими особами та громадянами.

Під час робочої зустрічі у Семененківському старостаті сільський голова Клименко А. В. та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Шалімова О.І. відвідали Семененковський НВК.

Адміністрація закладу ознайомила з результатами підготовки школи до нового навчального року. За ініціативою сільського голови проведені зустрічі з вчителями та педагогічні працівники отримали завдання надати потреби для покращення матеріального стану комп’ютерного класу, шкільної їдальні та пришкільної території.

Начальник відділу надання соціальних послуг Сергєєва Т.В., спеціаліст відділу Панасюк А.І. та староста Гагаріна І.В. здійснили соціальне інспектування сімей, які знаходяться в складних життєвих обставинах.

В 6 родинах, які мешкають на території старостату, батьки зловживають алкогольними напоями, не належним чином виконують батьківські  обов’язки, з батьками проведені профілактичні бесіди та роз’яснювальна робота щодо покарання за батьківську невідповідальність. Також відвідана родина де вітчим з мовчазної згоди матері побив дитину. З’ясовані обставини даного вчинку та подалі згідно чинного законодавства вітчимом будуть займатися представники Національної поліції

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь