ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

Догляд вдома

Дата: 24.09.2018 14:28
Кількість переглядів: 385

 

Міністерством соціальної політики України затверджено Наказ № 760 від 13.11.2013 р. «Про затвердження Державного стандарту догляд вдома». Дана послуга надається відділом надання соціальних послуг Павлівської сільської ради з моменту його створення, а саме з 2 квітня 2018 року на території Павлівської сільської ради (ОТГ).

Згідно з Постановою Кабінету міністрів України №1417 від 29.12.2009 р. на отримання безоплатної послуги догляд вдома мають право громадяни похилого віку, інваліди, які не здатні до самообслуговування і не мають рідних, які повинні їм забезпечити догляд і допомогу, або рідні є громадянами похилого віку чи визнані інвалідами в установленому порядку.

На даний момент на обслуговуванні у відділі надання соціальних послуг Павлівської сільської ради знаходяться 8 підопічних, яких відвідують два соціальні робітники: Сахненко Тетяна Валентинівна та Некрасова Галина Наумівна.

Соціальні робітники згідно чинного законодавства допомагають підопічним по господарству, у придбанні ліків, продуктів харчування, оплаті комунальних платежів, надають допомогу у самообслуговуванні, психологічну підтримку, та представляють інтереси підопічних в органах державної влади, установах, підприємствах та організаціях.

Соціальні робітники піклуються не тільки про господарство підопічних, а й психологічно підтримують та стежать за станом їх здоров`я, в разі його погіршення негайно звертаються до медичних працівників за отриманням кваліфікованої допомоги.

Якщо, ви знаєте, що поруч проживає особа похилого віку, в якої не має рідних, то можете звернутись до відділу надання соціальних послуг Павлівської сільської ради для можливого отримання послуги догляд вдома.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь