ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

День усиновлення

Дата: 28.09.2018 12:06
Кількість переглядів: 300

Свято України, яке щороку припадає 30 вересня та збігається із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії.

Невипадково ці свята припадають на один день. Адже, день усиновлення – це свято людяності, милосердя, великодушності та надії на краще! Цей день стосується всіх жителів нашої громади , а в першу чергу, тих дітей та батьків, які волею долі стали справжньою родиною!

Усиновлення – надзвичайно відповідальний крок, і тільки, людина чуйна, милосердна, гуманна та наповнена любов`ю здатна його зробити.

Люди, які вирішили прийняти в свою родину дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківських прав – дуже відважні, та заслуговують на особливу повагу та пошану.

Головне, що ми повинні давати нашим дітям, - це доброта та любов, бо вони наше майбутнє! А для реалізації цього завдання потрібно піклуватись про кожну дитину, а особливо про тих, хто втратив сімейне оточення. Турбота про дітей, які залишилися без батьківської опіки, це обов`язок нашої держави та суспільства.

Усиновлення – це  вирішення проблеми не тільки для дитини, а й для дорослих, які хочуть виховувати дітей. Саме в таких випадках створюються найміцніші та найщасливіші родини.

На даний час є декілька альтернатив усиновленню – опіка/піклування, прийомна сім`я, дитячий будинок сімейного типу, патронат.

Держава всебічно підтримує дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, але лише від громади залежить їхнє майбутнє. Кожній дитині потрібна любляча родина, де будуть піклуватись, навчати та цінити один одного!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь