ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

Діти наше майбутнє!

Дата: 02.10.2018 09:13
Кількість переглядів: 322

Таке знайоме речення. Але який глибокий зміст, про який ми рідко 
замислюємося. 
В руках наших дітей майбуття країни та громади, спокійна, забезпечена та вшанована старість батьків.
На жаль не всі батьки це розуміють! Тому з метою соціально-правого захисту дітей та профілактики безвідповідального батьківства 26.09.2018 пройшло засідання опікунської ради Павлівської сільської ради.
Діяльність опікунської ради здійснюється відповідно до чинного законодавства на принципах законності, гласності, гуманності, неприпустимості приниження честі і гідності громадян.
На засіданні опікунської ради, члени якої працюють на громадських засадах, розглядались питання 6 родин, де батьки не виконують свої батьківські обов’язки, зловживають алкоголем, нехтують здоров’ям дітей.
З 6 родин, батьки з яких запрошувались на засідання опікунської ради, три багатодітні родини, в яких виховується от 3 до 7 дітей різного віку. Всім їм винесено попередження про недопущення невиконання батьківських обов’язків та роз’яснено, що відповідно до чинного законодавства наступний крок, як що вони не змінять свій спосіб життя, позбавлення батьківських прав. 
Порядок денний включав в себе розгляд конфліктної ситуації в родині, коли діти стають заручниками батьківської невихованості та при розлученні батьки намагаються підняти свою самооцінку за рахунок психіки дітей.
Також члени опікунської ради ретельно вивчили матеріали Служби у справах дітей та відділу надання соціальних послуг, уважно заслухали мати багатодітної родини, але ж одноголосно проголосували за доцільність позбавлення батьківських прав на 7 дітей.
Шановні мешканці громади! Як що у вас є інформація про родини, де батьки ведуть аморальний спосіб життя, зловживають алкоголем та не займаються вихованням дітей, просимо повідомляти працівників відділу надання соціальних послуг за телефоном 90317.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь