ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

Відзначали 155-річчя села, мешканці с.Біляївки

Дата: 12.10.2020 08:52
Кількість переглядів: 774

 

Фото без опису  Фото без опису

Осінь…Багато хто вважає, що осінь – найсумніша пора року, коли на зміну сонячним дням приходять дощові, туманні будні. Але як би сумно не було, ми просто не можемо не усміхатися, коли на вулиці така купа кольорів.

У жителів Павлівської громади окрім заготування консервацій на зиму, прибирання садиб, городів, є ще один привід діждати осені - пора відзначання днів села. Кожне село, має свою історію, свій вік, та святкуються дні села восени, 21 вересня, саме в день, коли були звільнені села від німецьких окупантів в часи 2- ї Світової війни. Павлівська громада велика – тож святкування днів села ідуть донині – це свята традиція, а традиції потрібно берегти.

Вчора, відзначали 155-річчя села, мешканці с.Біляївки. Радісний настрій, відпочинок на свіжому повітрі з піснями і танцями був до вподоби і дітям , і людям старшого віку. З нагоди ювілею - вшановані та відзначені подарунками жителі поважного віку, талановиті мешканці та родини, садиби яких мають вигляд зразкового порядку і являються окрасою села. Не лишилися осторонь свята і місцеві спонсори, за що присутні були їм щиро вдячні. Свято вдалося.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь