ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

УВАГА!КОНКУРС головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, інвестицій та господарської діяльності

Дата: 21.01.2021 08:24
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

Павлівська сільська рада (індекс 70005, Запорізька область, Вільнянський район,  с.Павлівське, вул.Залізнична, б.28, контактний телефон (06143) 90-3-21) з 21.01.2021р. оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, інвестицій та господарської діяльності Павлівської сільської ради.

 

Вимоги до кандидата: вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, без вимог до стажу роботи.

 

Необхідні документи: заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування; заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками; одну фотокартку розміром     4 х 6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, тощо; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних); письмове повідомлення про подання електронної декларації про доходи та майно за минулий рік.

 

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою за телефоном                  (06143) 9-03-21.

З переліком питань для підготовки до конкурсу можна ознайомитися в Павлівській сільській раді.

Термін прийняття документів протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу на веб-сайті Павлівської сільської ради.

Документи надавати за адресою:

70005, Запорізька область, Вільнянський район, с.Павлівське, вул.Залізнична, б.28, Павлівська сільська рада, кадрова служба.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь