ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

Навчання – це рух вперед

Дата: 26.08.2021 12:23
Кількість переглядів: 2338

Фото без опису   Фото без опису

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Павлівської сільської ради працює з березня 2019 року.

На обслуговуванні соціальних робітників на даний час перебувають 30 одиноких осіб похилого віку (для порівняння на кінець 2019 року кількість підопічних складала 12 осіб). За 8 місяців 2021 року за допомогою соціальних робітників оформлено 2 особам з інвалідністю соціальні виплати і на даний час люди мають змогу забезпечувати себе самостійно всім необхідним для життя. Також 2 особам надана допомога в оформлені соціальних виплат в звязку з інвалідністю. Фахівець із соціальної роботи надала допомогу у оформлені 9 особам похилого віку та особам з інвалідністю послуги «Соціальне таксі», за допомогою якої мешканці громади змогли дістатися лікарні, вирішити питання оформлення пенсійних виплат.

Робота соціальних працівників дуже відповідальна та складна. Треба вміти знайти спільну мову з підопічними, мати навички господарювання, знати правила оформлення соціальних виплат. Тому систематично на базі «Центру надання соціальних послуг» для соціальних робітників проводяться семінари, на яких обговорюються нові законодавчі акти та робота щодо зменшення рівня професійного вигорання.

Ось і сьогодні соціальні робітники поширювали свої теоретичні знання щодо методів соціальної роботи за допомогою відео уроку та  на практиці відпрацювали новий матеріал.

Чим вище рівень професійної підготовки соціальних робітників громади, тим якісніше та ефективніше надаються соціальні послуги населенню.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь