ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

ЗВЕРНЕННЯ ДО ОРЕНДАРІВ ВОДНИХ ОБ'ЄКТІВ, РОЗТАШОВАНИХ НА ТЕРИТОРІЇ ПАВЛІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ !!!

Дата: 01.11.2021 14:19
Кількість переглядів: 1314

Закон України від 04.11.2020 № 963-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення порядку передачі в оренду водних об`єктів у комплексі з земельними ділянками» набрав чинності             02 березня 2021 року.

   Законом внесено зміни до ст. 51 Водного кодексу України, до ст. 15 Закону «Про оренду землі».

   Відповідно до Закону договори оренди водних об`єктів, укладені в порядку, визначеному законодавством, до набрання чинності цим Законом діють у строки та на умовах, визначених такими договорами.

   Сторони договорів оренди водних об’єктів, договорів оренди земельних ділянок під водними об’єктами, укладених до набрання чинності цим Законом, які не містять умов щодо розміру орендної плати за земельну ділянку, на якій розташований водний об’єкт, або щодо розміру орендної плати за водний об’єкт, зобов’язані визначити такі умови протягом року з дня набрання чинності цим Законом.

   Згідно ст. 122 Земельного кодексу України орендодавцем земельних ділянок водного фонду в комплексі з водними об`єктами є сільські, селищні, міські ради із земель комунальної власності відповідних територіальних громад.

   Враховуючи вище викладене, з метою приведення договорів оренди у відповідність до чинного на теперішній час законодавства, рекомендуємо всім орендарям водних об`єктів в термін до 19 листопада 2021 року  з`явитися до Павлівської сільської ради з документами, що підтверджують оренду, для приведення у відповідність до чинного законодавства договорів оренди водних об`єктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь