ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

Спільними діями до надання адресної допомоги

Дата: 09.12.2021 14:28
Кількість переглядів: 1754

Сьогодення з його ковідними заборонами ще різкіше збудувало кордон між спільнотою та особами, у яких обмежений рух, це люди похилого віку та особи з інвалідністю.

          Разом з тим, як лакмусовий папірець, проявляє відношення місцевої влади до даної категорії людей.

          Павлівська сільська рада з перших днів існування, які би труднощі не виникали у сфері формування бюджету громади, взяла на себе соціальну відповідальність за соціальний захист населення.

          Тому на даний час в громаді працюють 5 соціальних робітників, які надають допомогу одиноким особам похилого віку, особам з інвалідністю на дому та проводиться фінансування 8 програм, які дозволяють підвищити якість соціального захисту населення громади. 

КУ «Центр надання соціальних послуг» для підвищення адресності та якості надання соціальних послуг систематично та плідно співпрацюють з різними благодійними та громадськими організаціями. А також постійно намагаються відшукувати нові шляхи допомоги мешканцям громади.

Результатом спільної роботи Центру надання соціальних послуг та депутатом Павлівської сільської ради Бичек Н.В. стала допомога одинокої людині похилого віку, у якої за станом здоровя обмежений рух. Наталія Вікторівна відгукнулась на прохання та надала допомогу у вигляді памперсів та заживляючих кремів.

Дякуємо за чуйність! Сподіваємось, що і інші депутати будуть не тільки здійснювати представницькі функції, а ще і піклуватися про своїх виборців!

Якщо Вам відомо, що поруч проживає людина, яка потребує соціальної допомоги просимо повідомити працівників «Центру надання соціальних послуг» за телефоном 0980272041.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь