ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

🇺🇦Наші діти - майбутнє сильної та незламної України.

Дата: 06.02.2024 13:19
Кількість переглядів: 23

Фото без описуПротягом навчального року 2023/2024 найспортивніші з них проявляють свої здібності у національному проєкті «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», ініціатором якого є Президент України Володимир Зеленський.

🔹На першому етапі понад 600 дітей із 40-а закладів освіти Запорізької області сформували шкільні команди з баскетболу, волейболу, спортивного орієнтування, футзалу та черліденгу.

🔸Сьогодні відкрив другий - територіальний етап проєкту, впродовж якого змагання будуть проходити між школами кожної окремої громади.

Ці змагання не лише про спорт. Завдяки їм ми здобуваємо друзів, ведемо здоровий спосіб життя, виборюємо та вибудовуємо внутрішні лідерські якості.

Задача влади на всіх рівнях і мій особистий пріоритет - бути опорою для дітей. Забезпечити необхідні умови для їхнього розвитку в сферах спорту, освіти, культури, фізичної та психологічної реабілітації.

🤝Обʼєднуємось навколо спортивних перемог наших дітей та однієї великої перемоги України!🇺🇦Возможно, это изображение 17 человек, люди играют в баскетбол и люди играют в волейбол


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь