ПАВЛІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Запорізький район Запорізька область

День захисту людей похилого віку

Дата: 15.06.2024 08:52
Кількість переглядів: 56

15 червня у всьому світі відзначають День захисту людей похилого віку. Подія булазапроваджена рішенням Генеральної Асамблеї ООН у 2011 році. 

Повна назва звучить: Всесвітній день розповсюдження інформації про зловживаннявідносно літніх людей. Цей день має на метіпривернути увагу світової спільноти до незахищеності людей похилого віку, жорстокостіщодо них та забезпечити даній категорії громадянвиконання їх прав та свобод нарівні з усімачленами суспільства.

Людей похилого віку часто дискримінують за віковою ознакою, проте не варто забувати, що самезавдяки ним в нас є наше життя та добробут. На відміну від всіх, саме люди похилого віку володіють величезниим життєвим та професійнимдосвідом. Давайте підтримувати разом людей похилого віку та допомогати їм. 

Фахівці Центру надання соціальних послуг напередодні Всесвітнього дня захисту людей похилого віку з метою підтримки одиноких людей похилого віку, які перебувають на обслуговуванні в комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Павлівської сільської ради відвідали підопічних та нагадали, що вони не самі, і ми пам’ятаємо про них та дбаємо разом. 
Фото без опису

Якщо ви знаєте самотніх людей похилого віку, які потребують допомоги та підтримки, звертайтесь до комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Павлівської сільської ради за телефоном 0980272041.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь